آیا از خدا حورالعین خواستی؟

در آیه 200 و 201 سوره بقره می‌خوانیم که: فمن الناس من یقول ربنا آتنا فی الدنیا وما له فی الآخرة من خلاق ومنهم من یقول ربنا آتنا فی الدنیا حسنة وفی الآخرة حسنة وقنا عذاب النار.

بعضی مردم (کوتاه‌نظر، از خدا فقط درخواست نعمت‌های دنیوی را کنند و) می‌گویند: پروردگارا، ما را از نعمتهای دنیا بهره‌مند ساز. آنان را از نعمت آخرت نصیبی نیست.
و بعضی دیگر از آنها (که دوراندیش و با ایمان هستند) می‌گویند: خدایا ما را هم از نعمتهای دنیا و هم از نعمت‌های آخرت بهره‌مند گردان و از عذاب آتش دوزخ نگاه دار.

در مطلب قبل به درخواست همسر خوب برای این دنیا اشاره شد و مناسب دیدم که اشاره‌ای هم بکنم به درخواست حورالعین (زنان بهشتی) که در قرآن هم وعده داده شده.

در دعاهای بسیاری که از معصومین نقل شده، درخواست حورالعین از خدا شده است. مثلا نقل است که امیرالمومنین در قنوت نماز شب خود، از خدا طلب زنان بهشتی می‌فرمودند (من‏لایحضره‏الفقیه1/491) یا در روایتی دیگر داریم که امام صادق در دعایشان از خدا تزویج با حورالعین را طلب فرمودند (الکافی2/578 و التهذیب3/93) و موارد دیگر (حدود 50 مورد یافتم که ذکر همه آنها موجب طولانی شدن مطلب می‌شود)

یکی از جاهایی که بر دعای طلب حورالعین تاکید شده، بعد از هر نماز است!
شیخ حر عاملی فصلی در وسائل الشیعه دارد با عنوان: استحباب درخواست بهشت و حورالعین و پناه به خدا از آتش و صلوات بر پیامبر و خاندانش، و مکروه بودن ترک این درخواست‌ها!
و در این فصل چند حدیث دارد که یکی را به عنوان حسن ختام عرض می‌کنم:

إذا قام المؤمن فی الصلاة بعث الله الحور العین حتی یحدقن به فإذا انصرف و لم یسأل الله منهن تفرقن و هن متعجبات (6/466)

هنگامی که مومنی به نماز می‌ایستد، خدا حورالعین‌هایی می‌فرستد که گراداگرد او را می‌گیرند. پس اگر نمازش را به پایان رساند و از آن حورالعین‌ها از خدا طلب نکرد، متفرق و پراکنده می‌شوند در حالیکه متعجب هستند (که چرا ما را از خدا طلب نکرد؟)

14 سال پیش نگاشته شده

درباره این وبلاگ

هدف اصلی این وبلاگ که در بین روزنوشته‌هایم مورد توجه بنده بوده؛ بیان مسائل نظری و خبرهای پیرامون «ازدواج موقت» است.

لازم می‌دانم اعلام کنم که نویسنده این وبلاگ هیچ فرد یا موسسه‌ای را در هیچ‌جای ایران برای یافتن همسر موقت سراغ ندارد و فعالیت همسریابی (موقت و دائم) هدف این وبلاگ نیست.

بیشتر...

برای مشاهده نسخه کوچک و مخصوص موبایل این سایت، کافی است آدرس manmote.com را در موبایل خود وارد کنید.

برای اطلاع از مطالب جدید وبلاگ، ما به شما feed (یا همان rss) را پیشنهاد می‌کنیم. اگر نمی‌دانید فید چیست، اینجا را کلیک کنید

Post RSS feed

روش دیگر که مخصوص پیرمردها! میباشد، دریافت متن مطالب جدید در ایمیل شماست. بدین منظور، ایمیل خود را وارد کنید


برای تازه واردین

چند مطلب مهم

بخش نظرات غیر فعال است
در صورتی که فرمایش خاصی دارید، از فرم ارتباط با ما استفاده نمایید







فارغ التحصیل دانشگاه هستم و توفیق طلبگی رسمی را نداشته‌ام. در این سایت علاوه بر نوشته های روزانه در موضوعات مختلف، سعی بر این بوده که بیشتر به مطالب و اخبار مرتبط با ازدواج موقت پرداخته شود.

در زمینه احکام و روایات مربوطه علاوه بر مطالعات شخصی، از راهنمایی‌های دوستانی فاضل نیز استفاده کرده‌ام که از همه آنها تشکر می‌کنم.

باز هم لازم می‌دانم که اعلام کنم هدف هم ابلاغ صحیح مطالب مربوط به ازدواج موقت است نه ترویج عملی و رساندن افراد به هم.

اگر در زمینه این هدف می‌توانید به بنده کمک کنید یا سوالی در این باره دارید که با جستجو در مطالب وبلاگ نتوانستید پاسخ آن را پیدا کنید، می‌توانید از طریق آدرس الکترونیکی manmotecom در جیمیل با ما ارتباط برقرار کنید یا از طریق فرم زیر:

نام شریف شما

آدرس الکترونیکی (جهت دریافت پاسخ)

فرمایش شما