چقدر دیر !

یادش بخیر؛

مادر یکی از متعه های قدیمم، در جریان متعه من و ایشون (=یه دختر دانشجو) قرار گرفته بود.

بعد از کمی هماهنگی، قرار شد من با ایشون صحبت کنم. البته اولش یه متن مکتوب براشون ارسال کردم که مطالعه کنند!

زنگ زدم و در مکالمه ای که حدود پنج هزار تومان! پیاده ام کرد حرف های خودم را زدم و او هم بر عرف تاکید کرد و هی میگفت متعه مال یه عده خاصه و... که بماند.

امروز بعد از نماز صبح آنلاین شدم. همون دختر خانم تشریف آوردند و ضمن سلام و احوالپرسی (البته عادی!) گفتند:

مادرم بعد از اینهمه مدت پشیمون شده چرا باهاتون برا متعه مخالفت میکرده

امشب میگفت: مگه چه گناهی کرده بود باهاش لج میکردم؟

منم بهش گفتم: دیر متوجه شدی، اون هم که اینطور دیده، رفته سراغ کسی دیگه.

گفت: گناه که نکرده ثواب هم کرده!

________________
در آخر هم قبل خداحافظی به ایشون عرض کردم: اگر مجرد ماندن و کراهتش براتون مهم بود، افرادی! هستند که در خدمت شما باشند. گفت: من هم از مجرد ماندن بدم میاد اما میدونید که نمیتونم با هر کسی باشم. (آخه قبلا هم گفته بود که برای متعه یا تو یا هیچکس!)
والبته آنچه سبب مکدر شدن قبلی ایشون شد همین شلوغ بودن سر من با کارهای روزمره و عدم فرصت رسیدگی به امورات ایشون بود و این پیشنهاد رو هم از این بابت دادم که دوست نداشتم آنچه از بدیهای مجرد ماندن هست نصیب ایشون بشه. ایشون در پایان گفتن:

فعلا ترجیح میدم فقط برای درس مزاحمتون بشم. اگر کمک شما نبود من توی درسها می‌موندم چون هیچ وقت نتونستم خودم به جز تمارین و پژوهشهای آسون بقیه روانجام بدم.

17 سال پیش نگاشته شده

درباره این وبلاگ

هدف اصلی این وبلاگ که در بین روزنوشته‌هایم مورد توجه بنده بوده؛ بیان مسائل نظری و خبرهای پیرامون «ازدواج موقت» است.

لازم می‌دانم اعلام کنم که نویسنده این وبلاگ هیچ فرد یا موسسه‌ای را در هیچ‌جای ایران برای یافتن همسر موقت سراغ ندارد و فعالیت همسریابی (موقت و دائم) هدف این وبلاگ نیست.

بیشتر...

برای مشاهده نسخه کوچک و مخصوص موبایل این سایت، کافی است آدرس manmote.com را در موبایل خود وارد کنید.

برای اطلاع از مطالب جدید وبلاگ، ما به شما feed (یا همان rss) را پیشنهاد می‌کنیم. اگر نمی‌دانید فید چیست، اینجا را کلیک کنید

Post RSS feed

روش دیگر که مخصوص پیرمردها! میباشد، دریافت متن مطالب جدید در ایمیل شماست. بدین منظور، ایمیل خود را وارد کنید


مطالب مناسبتی

■ از سفر کربلا (1389/11/13)

برای تازه واردین

چند مطلب مهم

بخش نظرات غیر فعال است
در صورتی که فرمایش خاصی دارید، از فرم ارتباط با ما استفاده نمایید







فارغ التحصیل دانشگاه هستم و توفیق طلبگی رسمی را نداشته‌ام. در این سایت علاوه بر نوشته های روزانه در موضوعات مختلف، سعی بر این بوده که بیشتر به مطالب و اخبار مرتبط با ازدواج موقت پرداخته شود.

در زمینه احکام و روایات مربوطه علاوه بر مطالعات شخصی، از راهنمایی‌های دوستانی فاضل نیز استفاده کرده‌ام که از همه آنها تشکر می‌کنم.

باز هم لازم می‌دانم که اعلام کنم هدف هم ابلاغ صحیح مطالب مربوط به ازدواج موقت است نه ترویج عملی و رساندن افراد به هم.

اگر در زمینه این هدف می‌توانید به بنده کمک کنید یا سوالی در این باره دارید که با جستجو در مطالب وبلاگ نتوانستید پاسخ آن را پیدا کنید، می‌توانید از طریق آدرس الکترونیکی manmotecom در جیمیل با ما ارتباط برقرار کنید یا از طریق فرم زیر:

نام شریف شما

آدرس الکترونیکی (جهت دریافت پاسخ)

فرمایش شما