پس از درج مطلب هلالیه در روزهای گذشته، این مطلب مورد توجه دوستان بسیاری قرار گرفت و امروز طی ایمیلی که بدستم رسید متوجه شدم یکی از بندگانخدا طی ایمیلی به هزاران نفر! این مطلب رو ارسال کرده و در مقدمهاش هم نوشته:
با سلام به همه دوستان
با توجه به مسائل پیش آمده پیرامون ماه رمضان و روزه عید فطر و تفاوت اون بین مراجع، تصمیم گرفتم مطلب زیر رو براتون ارسال کنم
مطلب زیر از وبلاگ من و متعه ام انتخاب شده
نویسنده این وبلاگ مسئول بخش IT ***، مهندس الکترونیک، برنامه نویس، منجم و... هست
که خدمت همه دوستانی که این نامه رو دریافت کردهاند و از طریق لینک موجود در اون به این وبلاگ اومدند عرض میکنم که این اظهارات صحیح نیست و بنده مسئول IT خونمون هم نیستم تا چه برسه به موسسه خاصی!
همچنین عبارت «اختلاف مراجع» عبارت صحیحی نیست و عبارت «اختلاف مراجع با رهبر انقلاب» صحیحتر مینماید چرا که هیچ یک از مراجع مقبول و غیرمقبولی که میشناسم حکم به عید بودن یکشنبه نداده و تنها پسر آقای فاضل گفته که یه شنبه عید هست.
البته آقای علمالهدی امام جمعه مشهد که اظهارات ناپخته بیشماری دارد در اظهاراتی به مرجعیت شیعه تاخته و خط قرمز شیعه را هتک نموده و از مراجع خواسته که تابع حکم حکومتی رهبر باشند!!!
(فکر کنم اگر رهبر انقلاب روز 4شنبه حکم کنه که امروز جمعهست، ایشون نمازجمعه بخونن!)
البته دوستی که اون نامه رو به هزاران نفر ارسال کرده، حتما قصد خیری داشته و منظور بدی نداشته اما گفتم تکذیب کنم که اگر نواقصی دارم به پای *** گذاشته نشود.
خاطرم هست چند وقت پیش هم یکی از علاقمندان به وبلاگ بدون توجه به آنچه درباره خودم نوشتهام، به یکی از مطالب من لینک داده بود و بنده را یک طلبه معرفی کرده بود که تکذیب کردم و گفتم که برای خودم مطالعاتی داشتهام اما توفیق طلبه بودن رسمی را نداشتهام.