فرازی از وصیت‌نامه اسامه بن لادن!

اگر به سایت‌هایی که اخبار داغ و پربازدید جهانی را حسب بازدید بالا منتشر می‌کنند (مثل الکسا) مراجعه کرده باشید، می‌بینید که در روزهای گذشته خبر کشته شدن بن لادن (فارغ از راست و دروغ بودنش) خبر اول رسانه‌های خارجی بوده است.

آینده نیوز هم در مطلب بالا متن وصیت‌نامه منسوب به او را منتشر کرده است!

در بخشی از این وصیت‌نامه، اسامه بن‌لادن به همسرانش چنین نوشته:

ای همسرانم، خداوند به شما پاداش نیک دهد شما برای من پس از خداوند سبحان بهترین تکیه گاه و یاور بودید از همان روز نخست میدانستید که این راه پر از خارها و مینهاست شما اسایش خانواده را رها کردید و این زندگی فقیرانه را در کنار من انتخاب نمودید شما در زندگی با من پارسا بودید این پارسایی را پس از من افزونتر کنید. دیگر به فکر ازدواج نباشید (!!!) و سرپرستی از فرزندان و فداکاری و نیک خواهی برای انها شما را کافی است.

وی در پایان وصیت‌نامه خطاب به فرزندانش، وصیت می‌کند که در القاعده فعالیت نکنند! و این وصیتش را پیرو وصیت عمربن‌خطاب! به فرزندش می‌داند.

لعنةالله علیهما.

نگارش: 15 سال پیش