خطر اطلاعاتی گوگل کروم

مشاهده تصویر

سازمان اطلاعات آلمان از کاربران مرورگر گوگل کروم در این کشور که به‌تازگی از سوی شرکت گوگل وارد بازار شده، خواسته است تا از این مرورگر استفاده نکنند.
به گزارش وب‌سایت العربیه، این سازمان اعلام کرده که مرورگر گوگل کروم انتشار اطلاعات شخصی کاربران را میسر می‌سازد.
درخواست سازمان اطلاعات آلمان در حالی مطرح می‌شود که بند 11 در توافقنامه کاربری - هنگام نصب مرورگر- اشاره می‌کند که «شرکت گوگل حق انحصاری دستیابی به اطلاعات شخصی شما و نیز انتشار و ارائه آن را دارد.»

یکی از دوستان ضمن ارسال خبر فوق به نقل از اینجا، از حدس و هشدار من در این زمینه (8ماه پیش و در این آدرس) مشعوف! شده اند.

به شخصه با نصب هرگونه نرم افزار از گوگل مخالفم چرا که برخلاف صفحات وب (که قدرت دسترسی به کامپیوتر و اطلاعات شخصی ما را ندارند)، نرم افزارها میتوانند کامپیوتر ما را در دست بگیرند.

___________
پ.ن: البته باید اعتراف کنم که در این میان GoogleDesktop تنها نرم افزاری است که دل‌کندن از آن تقریبا غیرممکن است و لذا آن را روی سیستمی که به اینترنت وصل نیست نصب می‌کنم و با فایروال COMODO هم مواظب کار و بارش هستم!
نمک نشناسی است اگر GoogleSketchup را هم از قلم بیندازم.
(البته گوگل ایران رو تحریم کرده و اجازه دانلود نرم افزارهای فوق رو به کاربران ایرانی نمیدهد. اگر کسی خواست بگه تا براش آپلود کنم)

نگارش: 17 سال پیش